jag mar illa och det gor mig glad

Tank att man ska vara sa nojjig hela tiden, sa nar man kanner gravidsymptomen floda sa blir man alldeles lugn och lycklig. Man blir hog pa Hcg, hihi. Basta drogen.

Idag vaknade vi till doften av nybakat brod, ja jo vi hade timern och brodmaskinen till hjalp som gjorde jobbet till en passande tid. Det var ljuvligt gott. Men sedan har jag mest matt illa. Mitt illamaende ar inte "morning sickness", nej det ar da och da illamaende som kommer och gar eller stannar en hel dag. Och det kan komma nar jag ar hungrig eller ar matt eller lagom, bara ligger sadar och guppar och far mig att kanna mig nastan bakis och smahungrig/smaacklad hela tiden. Men det gor mig GLAD. Det ar symptom pa att hormonet flodar i kroppen som det ska. Lugnande.

Vi har fatt varor vi bestallt online for hemkorning, sa nu har vi rod microvagsugn, rod brodrost, rod vattenkokare och en rod soptunna. Vart kok blir bara finare och finare! Daremot kunde jag knappt vara nara kartongerna nar de packades upp for det luktar nat som fick mig att ma mer illa. Overallt dessa dofter som ar starka och stickande. Huh. Soporna och diskmaskinen ar omraden jag helst undviker. Dessutom ska vi stada idag, vilket kan vara knepigt med alla illaluktande medel. Vi ska stada for vara vanner A & A kommer imorgon fran Sverige for att fira nyar med oss. JIPPI! Det ar 6:e aret i rad de kommer till London over nyar, bra traditioner ar till for att hallas! Varldens basta kompisar ar de, och det finns inga vi hellre vill fira nyar med. Det ska bli mys och spel och god mat och bus i dagarna 5. Och ni vet val att det basta av allt ar att forst imorgon ar det dags for scan pa Early Pregnancy Clinic. Jag ar sa pirrig i magen.

Kommentarer
Postat av: Carro

Åh vad spännande! Lycka till i morgon och GOTT NYTT ÅR! :-)

2010-12-28 @ 19:15:46
URL: http://carolinatjader.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0