Babyshower och nionde manaden.

Kolla vad det stod haromdagen, yay! :-




I lordags hade vi var babyshower, en modern liten fest for vanner som ville fira med mig och M att vi ska fa en dotter snart. Vi holl till i en pubtradgard och vadret var lagom fint och det var sa himlans mysigt! Vi at lite smaplock, marangsviss (nam nam) och alla kunde kopa ol, cider och vin i baren och festa till det lite. Min fina van J hade ordnat sa himla bra med roliga lekar och en baby quiz. (Vad heter quiz pa svenska nu da? Hmmm, fragesport? Nej, det ar ju inte nagot som har med sport att gora. Fragetavling kanske.) Iaf, J hade bla ordnat en fragetavling om bebisar som var rolig och svar och forsta priset var barnmat och att fa bli var forste barnvakt hihi. Jag och M uppskattade verkligen alla som kom och forgyllde kalaset, och mina vanner J och S ar helt klart bast pa att fixa lekar och gott att ata.

Jag la nyss ut bilderna pa facebook, sa for er som kanner oss privat har sakert redan kollat in bilderna. Min mage ar stooooooor!

Igar var jag pa foraldrakursen hela foprmiddagen (som endast var for oss kvinnor den gangen) och vi satt med lössbröst (jajamensan!) och larde oss att amma vara bebisdockor bland annat. Det var roligt som vanligt, och timmarna flog bara ivag. Sen bestamde jag och fyra tjejer till att vi skulle kaka en sen lunch ute i solskenet. Det var himla trevligt och jag hoppas verkligen att vi kommer att halla kontakten och fortsatta traffas nar alla vara bebisar har kommit. Vi har beraknat fodelsedatum inom en vecka fran varandra, det ar forsta barnet for oss alla och alla ar 34+ i alder sa det kanns valdigt kul att ha kontakt med dem eftersom vi har sa mycket gemensamt.

Vi har sista gangen pa foraldrakursen ikvall allihop, men vi har redan bestamt en traff nasta vecka da vi ska ga ut och ata och dricka lite (de blivande papporna kan dricka lite starkt iaf).

Jag alskar allt dettta planerande, shoppande av bebisprylar och att forbereda och prata om mitt efterlangtade barn! Vi ar med all sakerhet inne i en bebisbubbla och kanske ar lite tjatiga och tramsiga i andras ogon som inte ar i samma stadie, men vet ni vad? Vi ar sa glada och njuter och langtar sa det ar sa det SKA vara nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0